Logo blog web

Els qui sou uns fidels lectors del meu blog de llengua us haureu adonat que EstiliGrafia té una nova cara. I els qui em llegiu per primera vegada, benvinguts al nou EstiliGrafia. Com diu la dita popular, «any nou, vida nova» (o també «bon any i bon guany», que potser no és tan coneguda). En el meu cas, any nou, blog nou.

El mes de gener del 2013 vaig encetar aquest blog i, al cap de dos anys, he pensat que calia renovar-lo per fer-lo més atractiu, clar i pràctic. Les pestanyes del menú són fàcils de trobar (ara són a la part superior del blog, com a les pàgines web) i ha canviat la tipografia i l’amplada de les entrades, que conviden a una lectura tranquil·la. Així mateix, el color de fons és clar –ara imita el color de la fusta del símbol (E3), que recorda una fitxa de l’Scrabble.

També es pot llegir bé des d’un telèfon mòbil o una tàblet, perquè la plantilla és de disseny web responsiu, és a dir, que s’adapta a les pantalles d’aquests aparells.

Durant aquests dos anys el blog ha rebut més de 15.000 visites (amb una mitjana de 15 lectors cada dia), fet que us agraeixo de tot cor ja que molts us heu fet seguidors d’EstiliGrafia. Gràcies pels vostres comentaris tan encertats i enriquidors!

Així doncs, us convido a llegir el meu blog i, si us ve de gust, deixar-hi algun comentari. I el 2016, com he fet tot aquest any, seguiré publicant una entrada cada mes, l’últim dijous. La pròxima entrada, doncs, us espera a finals de gener.

I com que demà ja és Nadal, us envio la felicitació d’aquest any. Molt bones festes i bona entrada d’any!

Felicitació de Nadal 2015