SONY DIGITAL CAMERA

Benvinguts a EstiliGrafia!

Em dic Jordi Comasòlives i soc lingüista i professor de català.

Soc un apassionat de les llengües i m’agrada molt llegir escriure. Per això he creat aquest blog sobre el món de la correcció, l’assessorament lingüístic i la traducció, i també per fer més visible la meva professió.

Soc llicenciat en Filologia Catalana per la UAB i tinc el Postgrau en Assessorament Lingüístic, Gestió del Multilingüisme i Serveis Editorials de la UB.

Soc un professional amb més de 20 anys d’experiència en correccions per a editorials, empreses, universitats i mitjans de comunicació. També he treballat com a assessor lingüístic i ajudant d’edició.

E3Les meves tres premisses són: Excel·lència, Eficàcia i Eficiència. És el que jo anomeno La Triple E (E³), que és el símbol d’EstiliGrafia. Amb aquestes tres premisses i la meva experiència, us garanteixo un treball Excel·lent, Eficaç i Eficient.