Com us vaig anunciar el mes d’abril, Fils de conversa és una nova iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística, pensada per promoure la conversa en català millorar el nostre nivell de català oral.

Fils de conversa consta de 10 unitats temàtiques que tracten temes d’actualitat i a cadascuna sempre hi trobareu quatre blocs anomenats «fils». Cada fil us proposa 4 activitats orientades a presentar vocabularifomentar la lectura entre igualspracticar estructures lingüístiques i comunicatives i, sobretot, facilitar la conversa.

Ja estan disponibles la unitat 1 («Hi som tu i jo») i la unitat 2 («Què fas»), i cada mes se’n publicarà una de nova. Aquestes són les següents:

Unitat 3: Com ho fas?

Unitat 4: Una imatge del meu passat

Unitat 5: Un viatge als orígens

Unitat 6: Fa cent anys

Unitat 7: I com m’agradaria…

Unitat 8: Si jo fos un robot

Unitat 9: D’aquí a cent anys

Unitat 10: De gran voldria ser