La Universitat Rovira i Vigili (URV) de Tarragona ofereix de cara al curs acadèmic 2016-2017 el Diploma de Posgrado en Corrección y Asesoramiento Lingüístico en Español.

Aquest postgrau està adreçat a titulats de grau o equivalent en filologia, traducció, comunicació i periodisme; persones interessades en la correcció i l’assessorament lingüístic en castellà, i traductors, periodistes i professionals de l’àmbit de la comunicació que vulguin actualitzar o aprofundir els seus coneixements d’espanyol.

Fins ara, en castellà no hi havia una titulació universitària que preparés específicament per a l’exercici professional de la correcció i l’assessorament lingüístic i, d’altra banda, els nous formats i canals de comunicació que ofereix l’entorn digital obren noves oportunitats professionals, cosa que exigeix conèixer i dominar aquests mitjans i també les eines i recursos tecnològics que hi estan relacionats.

El postgrau de la URV és semipresencial (sessions presencials i virtuals) i es desenvoluparà del 17 d’octubre de 2016 al 30 de setembre de 2017. Ja està obert el període d’inscripció.

També trobareu l’enllaç del postgrau al meu article «Com puc trobar feina com a corrector?». Us convido a llegir-lo.